Background

BelsőépítészetFANET


TERVEZÉS

Ahogy minden vásárlásnál, úgy a tervezésnél is elmondható, hogy minden embernek más és más az igénye. Ezért elsődleges szempontunk, hogy ezeket az igényeket a lehető legjobban megismerjük és csak azután kezdjünk neki a valós tervezési folyamatnak.
Magát a tervezési folyamatot célszerű több részre széttagolni azért, hogy minden fontos részletet meg tudjunk vizsgálni és az esetleges hibák minél előbb napvilágot lássanak. Érdemes már a kezdeteknél felállítani egy ütemtervet, ami alapján lépésről - lépésre haladhatunk.
Mi soha nem feltételezzük ügyfeleinkről, hogy „műszaki zsenik”, ezért inspirációs képekkel, rajzokkal, segítjük a tervek pontos megértését, mert azt szeretnénk, hogy a tervezési fázis végére egy olyan tervcsomag készüljön el, amely teljes mértékbe tükrözi Megrendelőink elképzeléseit.


TERVEK

Egy koplett belsőépítészeti projekt keretein belül általában a következő terveket szoktuk elkészíteni:
- Alaprajzok
- Berendezési tervek
- Burkolat tervek
- Egyedi beépített bútorok tervei
- Világítás tervek
- Gépészeti és elektromos segédanyagok
- Konszignációk
- Egyéb belsőépítészeti rajzok
- Műszaki leírások
- Elsődleges árkalkuláció
- Termék ajánlások
Természetesen ezen tervek kidolgozása igény szerint változhat, mert mindig az határozza meg egy belsőépítészeti tervcsomag tartalmát, hogy a megrendelőnek mire van szüksége.


BELSŐÉPÍTÉSZETI BONYOLÍTÁS

A belsőépítészeti tervek megszületése után kezdődik a valós fizikai munka. Rengeteg idő és pénz veszhet kárba egy rossz döntés miatt. Ezért fontos, hogy ebben a fázisban is állítsunk fel egy jól átgondolt ütemtervet, amely alapján haladhatunk. Időt kell szakítani arra is, hogy az adott munkára megfelelő szakembereket találjunk.

Projektvezetési tapasztalatunkkal segítséget tudunk nyújtani a fenti feladatokra - tervezzünk, tárgyalunk, ellenőrzünk - azért, hogy minél nagyobb terhet vegyünk le az Ön válláról.


ÁRKÉPZÉS

Mivel nincs két egyforma feladat, ezért nem szeretnénk négyzetméter árakkal dobálozni. A cél, hogy olyan reális árat tudjunk adni, ami Önnek és nekünk is megéri. Ezért minden részletet megvizsgálunk, hogy hogyan tudjuk a legoptimálisabb árajánlatot elkészíteni Önnek, ezzel is megkönnyítve a választás lehetőségét.

AZ ÁRAJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSE TELJESEN INGYENES ÉS PÁR NAPON BELÜL MEG IS TÖRTÉNIK!

Elérhetőségeink:
- Mobil: +36-30/99-16-323
- Email: fanet kukac fanet pont hu