Background

NyílászáróFANET


KÜLTÉRI NYÍLÁSZÁRÓ / KÜLTÉRI DESIGN ELEMEK

Egy kültéri nyílászáró - midegy, hogy fából, fémből, üvegből készül - mindig csatlakozik valamilyen teherviselő szerkezeti elemhez. A hőhíd elkerülése érdekében, már a tervezés fázisában szükséges ismerni a nyílászáróhoz csatlakozó szerkezeteket, illetve a beépítésnél nagy figyelmet kell fordítani ezekre.
Mi nem csak a nyílászáró kialakítását tervezzük meg, hanem a kapcsolódó csomópontokat, szerkezeteket is. Figyelemmel kisérjük, hogy milyen kültéri és beltéri elem kapcsolódik adott nyílászáróhoz.


BELTÉRI NYÍLÁSZÁRÓ

Egy beltéri nyílászáró készülhet fából, fémből, üvegből...
Lehet nyíló, toló, harmónika ajtó...
Ebből a sokféleségből következik, hogy nem mindig egyszerű a funkciónak és a designak megfelelő nyílászárot kiválasztani. Segítségünkkel megtalálhatja az adott helység kialakításához és enteriorjéhez megfelelő nyílászárót, akár egyedi elgondolások alapján is.


ÁRNYÉKOLÓ

A klasszikus árnyékolók - redőnyök, rolók - mellett egyre nagyobb tért hódítanak a designos pergolák és a napvitorlák. Ám az árnyékoló kiválasztásakkor figyeljünk mindig arra, hogy mi illik házunk, lakásunk stílusához.

Tippekkkel, trükkökkel, tanácsokkal, segítjük Önt, hogy otthona megtalálja a hozzá illő árnyékolót.


TÉRELVÁLASZTÓ

Egy jól megtervezett térelválasztó nem csak a teret választja el, hanem a lakás dísze is egyben. Fontos, hogy az esztétikus megjelenés mellett funkcióját is megfelelően lássa el, ezért mindig jól át kell gondolni, hogy a térből mennyit és hogyan lopunk el.